(Kamer)Plantenbox

Vanaf 1 september zijn er online boxen te koop met planten. Deze zijn in eerste instantie af te halen uit de winkel. Eventueel kunnen deze boxen bezorgd worden tegen de standaard bezorgkosten binnen onze bezorgservice afstand. In de toekomst kunnen deze boxen ook in heel Nederland bezorgd worden via DHL bezorgservice. 

Box plantenkneusjes

Een doos vol met leuke plantjes die extra liefde en aandacht nodig hebben of door schoonheidsfoutjes in de plantenkneusjes box belanden. Deze plantenkneusjes box zit vol met verschillende soorten en maten planten. 

Ophalen uit de winkel op afspraak of bezorgen via DHL.

 


Plantenkneusjes

Dit product is afhalen, verzending mogelijk (neem even contact op bij verzending).

€ 60,00

€ 20,00


Box succulenten

Een doosje met 6 succulenten, verschillende soorten dus een leuke vrolijke mix. Zet ze los in kleine potjes door de kamer of samen in een brede pot. Leuk als cadeau voor studenten en met weinig water komen deze plantjes een heel eind!

Ophalen uit de winkel op afspraak of bezorgen via DHL

 


Succulenten

Dit product kunt u afhalen of laten versturen bedrag is incl bezorgkosten

€ 17,50


box plantenmix

Een doos vol met verschillende soorten en maten planten. Deze planten kunnen verschillende zon en waterbehoeftes hebben. 
Laat je verrassen, geef ze een leuk plekje. Lekker voor jezelf, of deel een aantal planten met vrienden, familie of de buren!

Ophalen uit de winkel op afspraak of bezorgen via DHL

 


Plantenmix

Dit product kunt u afhalen of laten versturen bedrag is incl bezorgkosten.

€ 25,00