Zakelijk

 

Er zijn veel gelegenheden waarbij het gewaardeerd wordt als er vanuit het bedrijf een bedankje of een medeleven wordt gestuurd. Denk aan verjaardagen, jubilea, geboorte, huwelijk, ziekte van medewerkers of relaties en natuurlijk bij het openen van een nieuwe zaak. U kunt hierbij denken aan een boeket, bloemstuk, wijn/ bloemarrangement of een mooie plantenbak. 

 

Wij zijn aangesloten bij FloraNL voor bedrijven is dit erg fijn, elke maand een factuur geen zorgen en online met je eigen account bloemen bestellen en doorsturen.

 

Ik hoop ook uw bedrijf te mogen verwelkomen.

 

 

 

 Abonnementen

 

Wilt u ook iets creatiefs in uw werkruimte?

Bedrijven kunnen een abonnement nemen op basis van een mooie creatie van bloemen en/of planten binnen hun bedrijfsruimte. 

 

U kunt dan bijvoorbeeld één keer per week of per twee weken een decoratief bloemwerk of vers boeket neerzetten op uw balie of vergadertafel. Het is ook mogelijk om één keer per maand iets met planten neer te zetten. 

 

Een bloemstuk of boeket kan worden verzorgd op een leenvaas of leenschaal. Deze wordt dan passend bij het bloemstuk of boeket uitgezocht. Abonnementen zijn in verschillende prijsklassen en stijlen mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u een proefboeket of bloemstuk?

Dan kunt u contact opnemen voor een afspraak.


                                                                                                  Volgt u ons ook op Facebook ?

 

Copyright 2018 Mariska's Flower Art & Design ®

BTW: NL204751159B01| KVK: 63193868